

## **Inland Empire School Health Coalition**

Spring 2024 Meeting
Friday, May 10, 2024 | 11:00 AM – 2:00 PM
Jurupa Unified School District | 4850 Pedley Road, Jurupa Valley, CA 92509

Time	Min	Торіс	Objective(S)	Presenter(s)/ Facilitator(s)
11:00 AM	5 min	Welcome & group introductions	To create a welcoming and inclusive convening atmosphere	Sergio Morales
11:05 AM	15 min	Group introductions (see table prompts)	To increase networking opportunities	Sang Leng Trieu
11:20 AM	40 min	Jurupa Unified School District's integrated health services program	To learn about an LEA- sponsored school health services program	Jose Campos
12:00 PM	45 min	Lunch	For nourishment and to increase networking opportunities	N/A
12:45 PM	5 min	Polling activity on fee schedule	To assess attendees baseline knowledge on the new CYBHI fee schedule	James Soward
12:50 PM	50 min	The Children and Youth Behavioral Health Initiative: Multi-Payer Fee Schedule, and the School-Linked Partnership and Capacity Grant	To learn about a permanent, sustainable funding mechanism for school-linked behavioral health services	Farrah Northcott James Soward
1:40 PM	10 min	SBHC annual conference highlights and testimonies	To share reflections and actionable items	Angel Acevedo
1:50 PM	10 min	Wrap up and evaluation	To gather feedback for continuous improvement	Sergio Morales

